ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ | ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ. 

ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ "ΔΟΓΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ" ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ "ΟΡΦΕΡΩΣ 218, ΑΙΓΑΛΕΩ - 12241| Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ" ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2103420262 ΚΑΙ 2810344728 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ "ΔΟΓΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ" ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ "ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 23, ΚΑΡΤΕΡΟΣ - 18233 | Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ "ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 23, ΚΑΡΤΕΡΟΣ - 18233 | Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ". ΕΠΕΙΤΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ.

  • ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΣΕ ΕΣΑΣ. ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΪ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΠΕΙΤΑ, Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ.