ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ DOMAINS www.mamaflour.gr ΚΑΙ www.myloiagiasmarinas.com ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΕΥΡΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ

  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ.

ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΗΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ.

  • ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε." ΜΕ ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ή ΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΩΝ Ή ΑΡΓΙΩΝ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΛΟΓΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Ή ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΠΤΗ (EMAIL) Ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  • ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΟΛΙΚΩΣ Ή ΜΕΡΙΚΩΣ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ info.mamaflour@gmail.com. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.

Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ (14) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ (ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ).

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ή ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.

ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΑΠΑΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ή ΛΗΞΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

  • ΤΙΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ​ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ. ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο Φ.Π.Α. 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

  • ΤΙΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ​ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ. Ο ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

 

ΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (Π.Χ. ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΚΛΠ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ (EMAIL) Ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΠΙΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΙΕΡΟ.