top of page
Κρέπες Ολικής ή Παραδοσιακές
Εκτέλεση
Αναμιγνύετε το γάλα, τα αυγά (χτυπημένα), το αλάτι, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το βούτυρο και ότι άλλο υλικό υπάρχει αν πρόκειται για τις γλυκές κρέπες.Αλείφετε με λίγο βούτυρο ένα τηγανάκι.
Το ζεσταίνετε και ρίχνετε λίγο από το μείγμα που δημιουργήσατε. Γυρνάτε το τηγάνι για να απλωθεί ο χυλός. Ψήνετε για περίπου 2 λεπτά και την γυρνάτε από την άλλη πλευρά.
Μετά, σερβίρετε όπως επιθυμείτε!
Υλικά
1½ Κούπα Γάλα (Αλμυρές) / 1 Κούπα Γάλα (Γλυκές)
1 Κουταλιά της Σούπας Βούτυρο
1 Κουταλάκι του Γλυκού Ζάχαρη
½ Κουταλάκι του Γλυκού Αλάτι
Λίγο Χυμό Πορτοκάλι (Γλυκές)
Λίγο Κονιάκ (Γλυκές)
3 Αυγά (Χτυπημένα)
1 Βανίλια
Κρέπες Ολικής ή Παραδοσιακές
Μία πολύ εύκολη συνταγή για γλυκές και αλμυρές κρέπες ολικής ή παραδοσιακές!
bottom of page